Sök-Hősök – A végzet szakadéka

Posted by:

A kaposvári fiatalok saját szórakoztatásukra kezdtek el házi videót forgatni, melyből hamar megszületett egy film ötlete. Lehet, az elején ők sem sejtették, hogy ebből az ötletből a végén egy film trilógia születik. A fiatalok büszkék lehetnek magukra, hiszen az egész trilógiát nulla forint költségvetésből hozták össze. A trilógia záró epizódjának premierjén jártunk Kaposváron.

A napot a Kapos TV stúdiójában kezdtük, ahol Hegedüs Roland (rendező-producer), Tóth Gyula (szereplő) és Kováts Dávid (operatőr-vágó) beszéltek a filmről, a forgatásról, és a jövőbeni tervekről.

IMG_8563

A TV stúdióból a film premierjének helyszíne a Szivárvány Kultúrpalota következett ahol a próbavetítés és hangbeállítás következett, valamint egy-két technikai egyeztetés.

A vetítés kezdete előtt egy órával megnyíltak a kapuk, érkeztek a szereplők, rokonok, a támogatók képviselői, és nem utolsó sorban a nézők, akik várták a trilógia befejező részét. Még egy gyors interjú a Kapos TV-nek a Kaposvári Ifjúsági Önkormányzat képviseletében Kövecses Bálinttal, a fő gonoszt alakító Bernáth Henriettával, a rendező Hegedüs Rolanddal és az operatőr Kováts Dáviddal. Eközben a nézőtér folyamatosan töltődött fel.

A vetítés előtt még pár szót szólt a rendező-producer Hegedüs Roland, megköszönte a szereplők és a stáb kitartó lelkes munkáját, a támogatók segítségét és a nézők jelen létét akik a trilógiát végig követték.

A trilógia első részét megtekintheti itt: http://www.youtube.com/watch?v=h4Yt00XjU5U

A másodikat itt: http://www.youtube.com/watch?v=mQxsPbfvgmY

A befejező rész előzetese pedig itt:

 

 

0

Add a Comment